Vacatures

Benieuwd naar wat een treinmachinist doet en wie SpoOrLUTIONS is?

In onderstaande promo vertellen Danielle en Marjolein je meer over de afwisselende werkzaamheden van werken in het spoorgoederenvervoer
en ontdek je wat de kracht is van ons team.

Onze samenwerkingspartners

Werken bij SpoOrLUTIONS

Wij zijn op zoek naar vaste medewerkers ter uitbreiding van ons team. In een informele werksfeer gaan wij open, eerlijk en respectvol met elkaar om, gebaseerd op onderling vertrouwen. We zijn heel trots op ons vak en dragen dat ook graag uit.

Wij zijn zeer gemotiveerd en dat verwachten wij ook van jou. Flexibiliteit en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel, net als servicegerichtheid.

Daar staat een afwisselende baan tegenover met een goede beloning en prettige secundaire arbeidsvoorwaarden.

Machinist bij SpoOrLUTIONS
Machinist

Jij bestuurt de trein en hebt de verantwoordelijkheid voor het veilig vervoeren van de goederen naar de juiste locatie. Je bent alert op je omgeving, je kent de seinen en je weet hoe je kleine storingen op moet lossen. Als treinmachinist ben je stressbestendig en blijf je kalm in lastige situaties.

In het goederenvervoer is geen dag hetzelfde. Je rijdt op verschillende routes door heel Nederland. En heb je internationale bevoegdheid, dan kun je ook trajecten naar Duitsland en/of België rijden.

Rangeerder bij SpoOrLUTIONS
Rangeerder

Jij zorgt dat de trein op het goede spoor staat en dat de juiste treindelen gekoppeld zijn. Je werkt op het spoorwegemplacement en werkt met een rangeerplan: een schema van de samenstelling van de wagons.

Je bent verantwoordelijk voor het rangeerproces en informeert de machinist over de trein.

Wagencontroleur bij SpoOrLUTIONS
Wagencontroleur

Je hebt technische kennis en je bent op de hoogte van de wet- en regelgeving. Jij controleert of de wagons op de juiste manier beladen zijn.

Je checkt de technische staat van de wagons en zorgt voor de juiste gevaaretiketten bij een lading met gevaarlijke stoffen. Ook het controleren of de juiste documenten aanwezig zijn behoort tot jouw taken.

Stage lopen bij SpoOrLUTIONS

Als erkend leerbedrijf bieden wij elk jaar een aantal stageplaatsen aan aan de leerlingen van het STC. De stagiairs krijgen hierbij een goede indruk van werken in het spoorgoederenvervoer. Na de stage bieden wij, bij gebleken geschiktheid, de mogelijkheid om bij ons te komen werken.

Wil jij meer weten over wat stage lopen bij ons inhoudt? Stuur ons een mailtje dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

© 2023 Spoorlutions B.V.